lørdag den 19. oktober 2013

Exiting News - Yaaaaay!!

Har du fulgt med på bloggen, så ved du at jeg har haft hemmeligheder. Der er sket noget helt fantastisk, og de sommerfugle jeg har gået med i maven, bliver lukket ud nu!

Jeg er kommet på endnu et designteam!!
Og ikke bare hvilket som helst designteam, men ved :


STROMSVIGT er mærket på de lækreste stempler, alle designede af søde Nina Christensen.  Da jeg blev tilbudt en plads på designteamet, var der absolut ikke nogen grund til at overveje noget, for Ninas stempler er så trendy, fine og "lige-mig", at jeg synes at alle skulle bruge dem ;) Blandt andet er jeg ret begejstret for det alfabet hun har designet med Æ,Ø,Å. 

I anledningen af offentliggørelsen har jeg selvfølgelig lavet et layout - kun med stempler fra STROMSVIGT.

Baggrunden er lavet med peerless vandmaling, erhvervet på kursus med Nina Ostermann, på convention (Dem er jeg nødt til at have nogen flere af!) Da jeg var tilfreds med udtrykket, stemplede jeg med dette stempel. Og de diagonale striber giver mit layout et struktureret udtryk som jeg er helt vild med :) Den gyldne fjer er også fra STROMSVIGT, og den er super sød i sin enkelhed. Man kunne nemt have valgt at klippe den op i siderne, for at give den mere liv, eller sågar have tegnet på den, men da jeg har lagt en naturfjer sammen med den, så synes jeg ikke det var nødvendigt.

De tekststempler, store kryds og fine stjerner jeg har brugt, er fra 2 stempelsæt, nemlig det sæt der hedder "Classic You" og "The Good Stuff". Min fotomatte består af en simpel vellumpose og lidt hvid sytråd. Jeg har brugt guld- og sort- mist til mine splats. Den fine guldpil er fra freckled fawn. 

For at runde mit layout af, har jeg pyntet med pailletter i 3 farver, og doodlet lidt med en blyant. Jeg er så så glad for det endelige resultat, og SÅ glad for nu at være en del af designteamet! Yaaay!!

 

tirsdag den 15. oktober 2013

Autumn

Efter et layout der var ude af normboksen (læs her), er det rart at være tilbage i min artsy komfortzone. Dette layout er røget direkte ind på min personlige top 10 - ja, måske endda top 5... eller 3? Jeg er glad for det i hvert fald ;)

Billedet er af Miras små tykke hænder, og det super fine blad hun fandt i vandkanten, da vi var på efterårsudflugt for nyligt. Hul i janteloven, jeg synes at jeg har taget et super godt billede her! Den sorte baggrund ligner en tavle, og jeg synes det var et fint udgangspunkt, så jeg besluttede mig for sort/hvid tema. Jeg påførte gesso med et plastikkort, og ventede meget utålmodigt på at det tørrede. Da gessoen var halvtør, kørte jeg et glitz rullestempel igennem det, og trak derved noget af farven af igen. Det kan ses over mit billede. Farven kørte jeg igen af på min baggrund, under billedet og i højre hjørne.

Min matte er et stykke pap, fra en ganske almindelig papkasse. Jeg har flosset kanterne, og givet dem lidt hvid gesso. Derefter fik kanten lidt guldstickels, og lidt almindelig sølvglimmer. Under matten lagde jeg en doily og lidt sytråd, - både sort og hvid.

Hjertet var en meget farverig udstandsning af en art, som har lagt i min tote LÆNGE. Den fik lov til at vise bagsiden. Mit Happy badge, er fra et Studio Calico måneds kit. Der blev også plads til lidt sharowski krystaller og selvfølgelig lidt hvide splats..

Her kan I bedre ane min glimmer kant, og mit rullestempel spor.

Prikken over I`et blev disse hulforstærkere... Hvor er det mon bedst at købe dem henne? Jeg har været så heldig, at få ca. 15 foræret, men jeg vil gerne have opdateret arsenalet ;)

Håber I syntes om den smule inspiration jeg havde at byde på i dag. Nu vil jeg holde efterårsferie med mand og børn. - God ferie :)

- Jeanne

mandag den 14. oktober 2013

Sisters - LARGE picture!

Hello derude.

På en nylig scrapdate, havde jeg taget et stort billede med. De var ganske få dage efter en efterårstur med familien, og jeg havde taget en masse skønne billeder. Det før omtalte store billede, var taget ved denne lejlighed, og jeg havde en intention om at scrappe det, sammen med en forventning om, at jeg nok ikke kunne få det til at fungere. Men da det kom til stykket, var det slet ikke så svært. Mine papirer fandt ligesom selv plads på layoutet, og det hele gik op i en højere enhed, uden der var de store tanker bag ved det. Alt i alt togg det vel 15 min. tid at lave, og jeg er ret godt tilfreds, - men jeg skifter ikke sådan lige stil - så er det sagt ;)

 
Ja, layoutet giver vidst sig selv. Jeg har leget lidt med noget grøn vandmaling, og ellers er der ikke så mange elementer. Jeg valgte at tegne min titel op med en hvid pen, for at fremhæve den lidt, og gøre den lidt svævende. Læg venligst mærke til sommerfuglen, - som normalt ikke har nemt ved at finde plads på mine designs, men her passer den fint :) 

 Sker det at du scrapper helt uden for din normalboks?

Vi holder efterårsferie nu., uden de vilde planer, men mon ikke vi finder på lidt spas hen af vejen :)

- Jeanne

torsdag den 10. oktober 2013

My Boy

For nyligt bloggede jeg følgende layout ved Picturingtheworld, men I skal da ikke snydes.
Hvis I er interesseret i opbygning, teknikker, flere detaljebilleder og beskrivelse af de brugte produkter, så hop ind på indlægget her.  Billedet jeg har brugt, er af min skønne sønnike Magnus. Han fik briller for et hallvt års tid siden, og jeg har svært ved at forstå, at han ikke altid har set sådan ud :) Han er frækkert er han!


 Dette ene detaljebillede fik I lige med her på bloggen også. Jeg har tidligere snakket om "Ynglings-steder" på sine layouts, og dette lille udsnit er min favorit.
I øvrigt er det første gang, jeg har formået at få brugt et moustache på et af mine designs (der ikke var stemplet). Jeg synes disse skæg, er utrolig søde, men også meget svære at bruge. Især når mine scrapemner, veksler mellem mine døtre, mig selv, natur og katte - foruden bassen her på siden.

Nu til noget lidt andet. Dem der er tæt på mig, er klar over det, men jeg ved ikke på stående fod, hvor meget jeg har fortalt her på bloggen. Sagen er den, at jeg lider af depressioner, stress og har også en snert af noget angst, det har stået på i en årrække. De mange perioder uden blogindlæg, er en følge af dette, og i øjeblikket er min hverdag præget af følelsesmæssig turbulens. Jeg er startet i forløb ved en psykiater og håber at en nøjagtig udredning, kan give mig den ro i sindet, og den rette hjælp, således at jeg på sigt kan få mig den uddannelse jeg har sukket efter i mere end 10 år. - Når det er sagt, så har jeg masser af kreativt overskud i øjeblikket, så der er nok projekter at vise frem af. Ydermere har jeg spændende nyt! Følg godt med de næste par uger, når jeg annoncerer de fantastiske nyheder - Kan I mon gætte hvad det er? :)


tirsdag den 8. oktober 2013

Online Julekort kursus

Julen nærmer sig med hastige skridt, om vi vil det eller ej. Julekortene skal laves færdige, og mange er endnu ikke begyndt. Teamet på Scrapsisters (og gæster) har julet løs for dig, som endnu ikke har styr på dine julekort, dig som mangler lækker og trendy inspiration og dig som bare er nysgerrig og gerne vil støtte et godt formål.


I år har også jeg bidraget med et design i form af kort - som ellers absolut ikke er min force. Men jeg har lagt mig i selen, og lavet en tutorial på et "Jeanne-kort", for hvem vil ikke gerne støtte Børns Vilkår?!! Her er et sneak af mit kort :

Jeg ved at der allerede nu er mange tilmeldte, og hvor er det skønt at så mange vil være med. Hvis du er blevet fristet så skynd dig at trykke på linket her. og bliv lidt klogere. Prisen er 59 kr. og da kurset er online, kan du tage det i dit helt eget tempo.

- Jeanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...