lørdag den 30. juni 2012

Køkken drømme...

Der er stille op bloggen, men larm i køkkenet. Vi bygger om, og jeg drømmer stort :) Døren bliver flyttet, det nye gulv er købt, strømmen skal laves om, og det nye køkken kommer op i næste weekend. Allerede nu er tidsplanen rykket, og de søde arbejdsmænd knokler for at blive færdige med dagens projekt.. I dag. Jeg glæder mig til at det er overstået og til at jeg kan nyde mit dejlige nye køkken, for hold op hvor var det tiltrængt!! og hvis ikke set var det, så er det det i hvert fald nu! :)

fredag den 22. juni 2012

Artikel

Netop nu er min førte artikel som skribent/designer på udkommet Scrapsisters! Denne gang handler det om en teknik, jeg faktisk selv har opfundet... - Jeg har i hvert fald ikke set det andre steder før..? Og hvis du har, så fortæl det meget gerne. :)

http://www.scrapsisters.dk/magasinet/skyggetryk/

Jeg håber du har mod på at kigge/læse nærmere på vores dejlige magasin. Og jeg hører meget meget gerne jeres reaktioner! Det er jo den første, hvis man ser bort fra min ene gang som gæsteskribent :D


onsdag den 20. juni 2012

Én hemmelighed Afsløres

Jeg er SÅ GLAD!


Jeg er blevet spurgt, om jeg har lyst til at blive Designer/Skribent for Scrapsisters.dk

Jeg har selvfølgelig sagt "Ja Tak"!
Glæder mig usigeligt meget til at bevise mit værd :) 

mandag den 18. juni 2012

Cherish the Moment

Jeg har forsøgt mig med et mere filosofisk layout, både i billede og tekst. Det er holdt simpelt, og jeg er lidt spændt på jeres reaktion på det :)

Mit Layout hedder "Cherish the Moment", og billedet er af skønne fødder. Et sæt fusser sidder på min dejlige kæreste Allan, og det andet sæt tilhører Magnus. Under billedet er min journaling ; Before you know it, your a man, not a boy. Pynten er holdt til ganske få knapper og stjerner. Uret er fra TH.

Teksten på billedet "Live, laugh, love" passer super godt til den filosofiske ånd, jeg gerne ville give lo. Stjernerne fra Studio Calico, har jeg brugt 3 af i alt. 2 har jeg sat sammen, og sat på billedet, og den øverste af dem har fået en gang glossy.

Hver gang jeg laver et lo., er der ét punkt på mit papir, jeg forelsker mig i. Denne gang er det dette lille stykke. Mine splats nuancer, og farver det flyder sammen, kontra sytråd og trådstoffet. Knapperne er lige prikken over i'et.  :)

Stilen er helt sikkert min, men arten er ny. Er der noget ved det? Jeg håber at I vil smide en kommentar, med jeres mening. :)

Hav en fantastisk dag derude!

søndag den 17. juni 2012

My Girl - Et Layout

Enhver scrapper véd, at billedet er omdrejningspuntetET. Farverne, formatet og objektet på billedet, bestemmer hvad der sker på dit layout. Man tager udgangspunkt i disse elementer, og ender på den måde, med et resultat, der harmonerer perfekt... Håber man ;)

Jeg har scrappet et billede af Mira, og det er ikke første gang jeg scrapper netop dette billede. Tonerne er ændret, men motivet er det samme. Første gang kom mit lo. til at hedde Summer in May, og så sådan ud:

Se indlæg og detalje billeder her.

Det nyeste layout ser sådan ud:
Jeg har med vilje brugt den samme opsætning, for at vise forskellen. Papiret er fra Crate, og de mindre stykker er en blanding fra min restebunke.

Jeg har bygget mit billede op, med en masse papirlag. Ikke noget jeg normalt gør, men jeg synes billedet kaldte på det. Selvfølgelig er der stadig splats, og der er sågar også stjerner over billedet... Man skal kigge lidt efter dem, men de er der ;)

 Normalt samler jeg heller ikke en masse pynt, men igen synes jeg billedet bad om det, pga farvetonerne.

Her til sidst et detaljebillede på skrå.

 Jeg synes at mit layout var sjovt at lave, anderledes og resultatet er blevet fint. Nogen elementer er jeg helt vild med, som mit stof med trådende under billedet, og teksten på billedet.

Hånden på hjertet, synes jeg måske ikke, det er "mig" (i gåseøjne), og jeg kan bedre lide det første Layout, - men det er en smagssag, og begge er jo ret gode... Man kommer langt med et godt billede ;)

lørdag den 16. juni 2012

Kiss - Et Layout

Jeg har fået lov til at scrappe i dag, og (chok) det er blevet artsy. Jeg startede med intention om at scrappe rene linjer, - og det resulterede i en gesso eksplosion... Mon jeg bare skal lade være med at forsøge at gøre det anderledes, end det jeg gør normalt :) 
 Når nu jeg havde leget med både mist, gesso, distressing osv. osv. så kunne jeg lige så godt artsy'e derud af, så jeg toppede af med "krims-krams" lavet med blyant og sort tus. 
Voila, - resultatet er alt andet end rent ;) 

 Baggrund er Studio Calico papir - Og jeg synes resultatet er blevet fedt, - selvom det er blevet  koncentreret.

Billedet er tager med min Iphone, på Allans og min 5 års dag. Vi tilbragte noget af eftermiddagen på Himmelbjerget, inden vi kørte videre til Linå Kro, og fik en lækker middag. Derefter kørte vi tilbage til Randers, fik en kop Cacao med softice, og tog hjem og så en god film.
Kameraet er en transparent, - selvfølgelig Amy T.  Resten (bortset fra Thickers) er ting der kom med posten den anden dag, -  se indlægget her.

Jeg har længe være misundelig på de heldige scrapkvinder, der ejer bobelplaststemplet.... Men i dag fandt jeg tilfældigvis et stykke bobelplast i mine gemmer, - og det fungerer næsten ligeså godt... :)

torsdag den 14. juni 2012

My Prides - Et Layout

Jeg har leget med mine nye sager, - og i går aftes var der på et tidspunkt splats over alt! Vi snakker flere stykker papirer der lå til tørre, min smash der lå åben med splats der skulle tørre, og min art journal der lå og tørrede også... Hehe... Det så farligt ud! - Et af de mønsterpapirer med splats, var et af mine nye fra Studio Calico. (Hvis jeg kunne lave små hjerter over i'erne, så havde jeg gjort det).

Janteloven længe leve og alt det der, jeg ELSKER mit Layout!Jeg synes det er det bedste jeg har lavet - Der er noget magisk over de splats altså, hehe.

Mine fotomatter (der er to) er først lidt trøpapir fra MME, og dernæst en grøn kraft karton. Stjernen er fra October A. Nine to Five. Chevrons er lavet af papir fra en brochure om lak og bejdse på træ ;) De andre chevrons er stemplede med et af mine hjemmelavede chevron stempler.

Mit højre hjørne... Træpapiret er fra samme føromtalte brochure. Memo banneret er fra October A. også.Malertapen og masking tapen går igen 2 steder i forbindelse med mit billede.

En af mine splats ude i siden, har fået en detalje knap, - super sødt :)

Jeg var løbet tør for "M", så jeg har lavet mit eget... Man skal tæt på for at se det.
Som du/I nok fornemmer, så er jeg altså ret glad for resultatet, - Og i øjeblikket pryder det min stuedør. Sådanne jubiii oplevelser giver blod på scraptanden, - så gæt hvad jeg skal lave i dag ;)

onsdag den 13. juni 2012

Delicious Package

ADVARSEL!! Følgende indlæg indeholder nye indkøb, og de er LÆKRE! 
- Videre læsning er på eget ansvar ;) 

Min pakke fra TwoPeas er ENDELIG kommet, - jeg har selvfølgelig ventet tålmodigt, smilende og uden at overvåge postvæsenets gøren og laden... Alt mens jeg pudsede min glorie... Tralalalla... ;) Og NU ER DEN HER!! :D :D 

Jeg vil nu guide jeg roligt igennem mine indkøb;

 2 nye punches. De har været længe ønskede <3 Nu er de mine... YIIIR!

 Ja, lækre guirlander fra heidi swapp, tags med forskellige skrifter og de SØDESTE blomster! Jeg elskede dem på billederne, men De er så meget mere nuttede end jeg troede ;)

 Mønsterpapiret... Blandede producenter. Er vild med denim og den øverste fra crate er ULTRA NIIIICE :D

 Endelig en hvis mr.Huey, og en flødefarvet dabber så nu skal der laves MEGA splats. - Overvejer at dække hele stuen af. 2 nye templates <3 <3

  Forskellige pynts. :D  Amy T. er stoffer med selvklæb. Yummy........
MERE pynt. Masking tapes og blomster... Der skal SÅ meget scrappes igennem i aften!

Stickers og alfabet :) :)

Og sidst men ikke mindst - Studio Callico paper collection og alfabet :)

Uhh... hvor jeg føler mig heldig :)

tirsdag den 12. juni 2012

Husker du mine Chevrons?

D. 16. maj var jeg gæsteskribent på Scrapsisters.dk - Og skrev denne artikel. Det er nu ved at være længe siden , og jeg har slet ikke haft vist jer layoutet på min blog. Derfor kommer det her:

Der er ikke så megen pointe i at vise detaljer osv. for dem kan I meget bedre se på artiklen. Men jeg kan fortælle jer, at det var rigtig sjovt at lave.
Jeg håber dem af jer, der har læst med, har fået noget ud af tut, - eller de andre chevron forslag. Hvis nogen har spørgsmål besvarer jeg gerne.
Fortsat dejlig dag! - Out

mandag den 11. juni 2012

Og vinderen er....

Nu siger kalenderen 11/06-2012, og det er derfor tid til at trække en heldig vinder af min giveaway!!!
Jeg har været så spændt på at finde en vinder, - og samtidig lidt bange for at komme til at glemme det, at jeg tænkte, det var bedst at gøre det så hurtigt som muligt. 
Min lille Mira pige fylder 1 år i dag, så måske fødselsdagsstressen ville stige mig til hovedet. 
Nu kom jeg den i forkøbet og kan sige......:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
  
STORT TILLYKKE TIL FRU MUNKBØL

Smid mig fluks en mail, (Brug fanen "Contact".) med fulde navn og adr. Så får du en lækker scrappakke lige til døren inden for den nærmeste fremtid :) 

og til alle jer andre, - Tak for deltagelsen, der sker noget igen, - lige pludselig!

søndag den 10. juni 2012

Drawsome vol.2 - layout

Først på ugen lavede jeg dette indlæg. Jeg var meget utilfreds med lo., opsætning og farver, - og på trods af at jeg fik gjort det "bedre", så blev det aldrig helt godt. Derfor tog jeg en rask beslutning, og fandt saksen frem. - Og hvor var det godt at jeg gjorde det! NU er jeg tilfreds :) 
De store elementer er som nævnt, klippet direkte af det første lo. Og med få midler blev det gjort færdigt. 
Baggrundene er begge fra MME. 

Bag ved billedet har jeg sat en kageserviet, for at bevare det søde/bløde udtryk. Mine splats er holdt i blå og sorte nuancer, for at trække det blå frem i billedet.

Også cowboystoffet er sat ind, for at trække farver frem i billedet, og min lille bort hjælper igen med at gøre udtrykket blødt og lækkert ;) 


Det andet element har også fået en matte af denim, og et lille banner der matcher det bagerste mønsterpapir i farve.

 
Titlen forblev den samme, men lavet med nogen bogstaver, der er meget mere "mig".

Man skal filme huske, ikke at lade sig slå ud af et dårligt stykke arbejde. Hvis det ikke spiller, så er det nemt at gøre det om, hvis man har modet til at springe ud i det! - Jeg er blevet super glad for det endelige resultat!

lørdag den 9. juni 2012

Summer trip to the Beach - Layout

Jeg har lavet et artsy layout, og i går viste jeg layoutets base, - jeg har grisset så meget, at der vist ikke kan være nogen tvivl om, at jeg hyggede mig ;) På det færdige resultat, forsvinder mange af de små detaljer, fordi der sker så meget andet også. Det er en del af processen for mig, når jeg laver artsy lo. Mange detaljer er gemt under billeder, pynt eller et ekstra lag, - derfor er mit øjebliks billede fra igår, også lidt sjovt, for så kan I se hvad der også gemmer sig.

Papiret er MME - og bagsiden er faktisk træstruktur og grunden til jeg erhvervede mig det. Men der var en sort plet midt på papiret, og den var jeg simpelthen nødt til at gøre "noget" ved. Billederne er taget med min iphone, og er uredigerede. Hjertet er en sandtegning fra vores lille udflugt.

Til forskel fra gårsdagens billede, så er der her "løbere" og de er delvist dækket med lidt mere modelingpaste. Faktisk har jeg slet ikke brugt gesso på dette lo. men kun modelingpaste. Det har jeg, fordi jeg ville have tykkelse på mit lo. og fordi jeg ville lukke af for farver, ikke fremhæve. Gesso giver hurtigt de underliggende farver lov til at skinne igennem.

Har kun brugt meget lidt pynt, fordi det artsy giver så meget bevægelse på lo.
___
Efter al den snak om mit billede fra igår :
---- Håber I kan se det sjove i det, og at det skinner igennem det færdige reaultet.
Hav en skøn dag derude!

fredag den 8. juni 2012

Below the surface. - Min hemmelighed

Jeg har fået tid ved scrapbordet i dag, og efter det sidste layout, der stadig gør mig misfornøjet, - så skulle der grisset igennem. Layoutet er færdigt, og billederne er færdige, men I må vente med at se det til i morgen. I stedet vil jeg vise jer, hvordan det så ud under opbygningen af mit layout.

 Jeg synes det giver et meget godt billede af, hvordan jeg (til tider) opbygger et lo. Jeg har grisset meget mere siden billedet blev taget, - Men allerede her kan man tydeligt se mange små detaljer.
Håber I hænger i, til at se slutresultatet i morgen :)

Drawsome - Et layout

Jeg har layout, der er alt "for" pussenusset, sødt og rent. Det er slet slet ikke mig, men nu har jeg lavet det, og uanset hvad jeg synes eller ej, er min datter glad for resultatet, stilen jeg selv lagde for det - er holdt, og nu er det færdigt.
Egentlig lavede jeg dette layout hjemme ved Big ScrapMamma Heidi i mandags, - men der var jeg endnu mindre tilfreds. Så nu har jeg bygget lidt flere lag ind, og jeg har gjort det lidt mere groft at se på. resultatet er en anelse mere rodet end hensigten, men til gengæld synes jeg det blev helt okay :)
Titlen drawsome refererer til "tegn og gæt - spillet" der er blevet populært vis smartphones/iphones. Jeg kan ikke fortælle så meget om papiret, for det har jeg tyv-stjålet fra Heidis restebunke ;) Til dem af jer der tænker "Hvor er træpapiret henne?" Så fortvivl ikke, - jeg har kørt en strimmel træpapir gennem min dyno, så nu står der "I sommerhus".

Hånden er et heroart stempel jeg er blevet ret glad for. Mine chevrons er en hero art die, som jeg endelig fik brugt. Jeg har ikke været så god til at bruge min bigshot, men jeg tror denne lille die er vejen frem for RulleMarie og mig :) Jeg har brugt lidt maskingtape for at trække den blå farve i billedet frem.

Her er træstrimlen i et closeup. "2007" er skrevet på et banner lavet af malertape.

Teksten er stemplet på, og så har jeg tegnet lidt og fremhæve, og der kom også en smule stickels på. Stjernen har fået et par klammer, for at bryde den pussenussede overflade.

Er spændt på at høre lidt konstruktiv kritik :)
Håber I nyder dagen på trods af det noget grå og triste vejr!
- Out

onsdag den 6. juni 2012

Challenge - Et Layout

Først vil jeg gerne sige tak til alle de søde mennesker, der har kommenteret på det forrige indlæg. Det var meget grænseoverskridende at lave både lo. og indlæg, og det rørte mig dybt at læse de mange søde ord, og sørme om der ikke også var et par kram i mellem ;) TAK!
 Det følgende Layout, var det første jeg scrappede i mandags, hjemme ved Heidi. Og jeg er også nødt til at sende et lille tak i hendes retning, - for at give mig en udfordring; "Scrap dig selv".
Titlen er "Challenge". - Udfordring. Fordi det var det, - og hånden på hjertet... Det er jeg nok også ;) ;)
Det lækre mønsterpapir er alt sammen My Minds Eye, - og det er pynten i grove træk også. Jeg havde ikke troet at jeg nogensinde skulle blive forfalden til MME, men i øjeblikket har de altså bare nogen ting det er skønne!!

Hexagonerne er klippet ud af et ark (mme), og så har jeg revet kanterne. Fuglen er sat på en større hexagon med 3d puder.

Modeling paste. Jeg har brugt min nye "splat" template - Det giver en skøn effekt. Kork og fjer står godt til hinanden, og det gav mit layout den balance det havde brug for.

Her har jeg også brugt modeling paste og template. Og en hexagon er sat under mit billede, for at ramme ind, og kæde layoutet sammen :)
Det er en smule anderledes end det jeg plejer at lave, og meget anderledes end det foregående, men jeg er glad for det.
Er spændt på jeres mening om lo.
Jeg overvejer at kaste mig over scrapbordet igen i dag, - vi må se hvad dagen bringer

tirsdag den 5. juni 2012

Tears in Heaven - Et Layout

I går blev jeg beriget med hyggeligt selskab, i form af  Sødeste Heidi. Jeg lavede flere layouts, men dette var det bedste, smukkeste og hårdeste. Det blev lavet i stilhed, og med glasklare øjne, - men jeg gjorde det! Og det er ikke uden grund. at det er i dag, at I skal se det.

Layoutet hedder "Tears in Heaven", - og det er i grove træk, aj på stort papir. Der er mange elementer på trods af (igen) at der ikke er masser af mønsterpapirer. Vha. dabber og mist, har jeg lavet 3 store (mega) splats, og jeg ELSKER dem :) 

 Billedet er taget af en god ven af familien. Jeg sidder og kigger på min far, - og på dette tidspunkt vidste vi godt, at det var et spørgsmål om dage. Teksten på billedet siger "Embrace each and every moment", og det passer super godt til billedet!

 Her har jeg forsigtigt tegnet den ene splats op med akvarelblyanter, og derefter fugtet dem, så farverne flød sammen. Jeg synes det gav en rigtig lækker effekt, og det er helt sikkert noget jeg snart vil gøre igen.

 Her gar jeg ladet mine splats "løbe". Det hvide er modelingpaste, og det lilla er mist. Det ser ud som om, mit billede græder.

 Min "far" er flyttet ind øverst i det højre hjørne. Han er sommerfuglen på rejse - derfor "journey" og også min "dream" rubon, er sat med en dybere tanke bag. 

Jeg selv er flyttet ind nederst i venstre hjørne. Her har jeg taget form som en fugl der skal huske at drømme og forstå at jeg vokser. 

Og her en sidste detalje. Jeg er utrolig stolt over mig selv, og mit layout, - og så var i går (da jeg lavede layoutet) faktisk også første gang jeg scrappede mig selv. Jeg vil vove den påstand, at jeg sprang ud i det, - og jeg føler godt, at jeg kunne svømme :)
- GLÆDELIG FARS DAG !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...