onsdag den 31. august 2011

Scrapplads

Som tidligere nævnt har jeg fået ny plads at folde mig ud på... 
Nu er jeg klar til at vise jer det :) 
I går kom hylderne op, så jeg har rigtig fået nusset om mine ting, og sorteret... 
Husker I før billedet? Ellers er her lige en reminder:
Før billede
Og efter : 

 Skænken til højre BUGNER af scrapsager :)
Lækkert hjørnebord og svævehylder
Husker du min scrapkurv?  Nu er det en garnkurv :)


Min "hjemmepyntede" kasse :) God til opbevaring af værktøjer!



Jeg er bare så glad for al den ekstra plads, og lysten til at scrappe er allerede langt større... Er der noget at sige til det? Der mangler stadig et par småting, men det skal nok komme hen ad vejen. 
Det store billede er på plads, resten er detaljer :D

mandag den 29. august 2011

Vandrepakken 2.0

I denne omgang er det mig der har startet pakken... Og derfor også mig der må vente længst tid på at "få" ;) Jeg er så spændt på pigernes reaktioner, når de ser ikke kun pakkens startindhold, men også det de "ender" op med.
Rækkefølgen er i denne omgang som følger:
Shelle86/Jeanne
Sivsko
Hanneby
Stender
Lonol
Kreativmor
Mortil2
JytteGJ
Jeanogkevin
Shelle86/Jeanne
--------
Sivsko - Heidi har i dag modtaget pakken, og nu skal hun igennem den. beholde hvad hun vil, og ilægge noget nyt i pakken, der opvejer hvad hun har taget :) Det er IKKE en skraldespand, og det er vi alle indforstået med, og jeg satser på at denne omgang bliver så stor en succes som den sidste :)





Hvad siger i ? Er det en okay pakke??

Ny Krea plads

Jeg er ved at rokere om herhjemme... Nyt og større hjørne, nyt bord, nye hylder... Jamen altså.. :) Jeg er i disse dage ved at sortere alle mine sager, og nu er mit nye bord kommer op og stå. Der er ca. 200 % mere bordplads end der var til mig før (!) Tidligere havde jeg nemlig ingen. Mit bord bugnede med sager, så jeg var nødt til at sætte mig ved spisebordet med mine ting, og derfor var jeg desværre også nødt til at pakke frem og tilbage hele tiden. I dag skal jeg hænge hylder op, og når de er på plads, kan de sidste par ting komme det samme. Det bliver SÅ godt. Mit nye hjørne er i soveværelset, men det gør mig ingen ting... Der er en lækker belysning derinde hele dagen. Jeg har desværre kun ét billede af hvordan det så ud før, og det er meget dårligt... Men man får da en lille fornemmelse af plads(mangl)en,
I og med at min kreaplads er blevet flyttet, har noget andet også fået ny plads. Det er faktisk en del møbler der er blevet flyttet rundt på. Blandt andet er min købmandsdisk kommet ud fra soveværelset, dvdreolen er rykket halvanden meter, bogreolen og den lille skænk er flyttet. Ja, når man først går i gang er det tit et større puslespil der skal gå op. 
  
Det samme mørke hjørne ser nu således ud:


Fortsættelse følger... <3

lørdag den 27. august 2011

Min lampeskærm

Vi har et skønt vennepar, der fornylig forærede os en pose aflagt tøj. Stadig MEGET stort til Mira, men man smider jo ikke bare ud ;) Det er altid lækkert at arve!! I denne omgang var der kun ét par bukser der ikke faldt i smag. Og det var ikke pga. stoffet, som vi ellers begge synes er rigtig fedt. Det gik bare ikke op i en højere enhed... Og så var bukserne der i en anden farve også, som vi bedre kunne lide...
Her ses de omtalte bukser :
De er (var) altså ret fede ;) Jeg nænnede slet ikke at gå af med dem..... Så i stedet klippede jeg benene af. Lagde kanten op, klippede taljeelastikken op og syede "voldsomt" ind med en rigtig fed lilla sytråd, pyntede med et par mine mange hjemmehæklede blomster og voila...

Et styks meget retro sengelampe. Jeg har ladet betrækket hænge løst over den eksisterende skærm, så den stadig er nem at skifte, men den sidder til. Jeg har som de skarpe øjne nok kan se, øvet mig, og er blevet noget bedre til det dersens hækleri, og har da også lige et eksempel mere på mine nyerhvervede evner :
I dag har jeg været på garn-shopping, så nu skal der skisme hækles igennem... Drømmer om et lækkert tæppe, men nu må vi se. Øvelse gør mester som man siger... Og om ikke andet kan jeg lave mine egne blomster til mine Layouts, det er da værd at tage med!!

torsdag den 25. august 2011

Hækling del 2

Jamen HALLO hvor det kører ;)
Stadig nogen skønhedsfejl... Men det er da en blomst er det ikke?!! ;) 2. hækleforsøg :P
Beklager den dårlige billedkvalitet. 

Hækling

Jeg vil SÅ gerne lære at hækle blomster, så i går købte jeg en hæklenål... 4.00 mm. Aner ikke om det er nemmest at begynde med en stor eller lille nål. Men det var den det blev. Jeg købte også en rulle garn.
Nål - TJEK
Garn - TJEK
Hvad så? Jeg har aldrig forsøgt mig med det her før.

Youtube er min ven. Jeg har nu lavet mit allerførste forsøg på hækling, og det ser sådan ud:
 Og vi kan jo alle sammen se at det er en Giraf jeg har kreeret :) Fin ikk... hehe..
Nå, måske lidt mere øvelse ville være på sin plads, men som sagt er det første forsøg. ;)
* fortsættelse følger

tirsdag den 23. august 2011

Kort til Picturing the World konkurrence.

Jeg har fået (læs købt) nye clear stamps med tekster, og manglede noget at bruge dem til, så Picturing the World konkurrencen på Scrapsisters kom virkelig på et godt tidspunkt! Opgaven siger :  
"Lav et kort eller Layout, hvor du bruger et baggrundsstempel OG noget som du kan finde hos Picturing the World."
Jeg valgte at bruge mit HeroArt stempel som baggrund, og det jeg kunne finde i shoppen, som jeg havde var denne punch: 

 Nu laver jeg normalt ikke kort medmindre jeg står og skal bruge et, men måske jeg skulle gøre lidt mere i det fremover. Jeg har i hvert fald hygget mig med opgaven :)

Jeg har syet en del på kortet. Blandt andet for at fremhæve den fine sommerfugl i HeroArt stemplet.
Gå til konkurrence

Åhh ja, så er jeg også blevet moderator på mit ynglings forum, - Scrapsisters!! Det er jeg virkelig glad for, og sammen med de andre nyudnævnte moderatorer, glæder jeg mig til at hjælpe med, at gøre det lækre forum lidt lækrere.... Mærkeligt ord ;) Men det skal nok blive godt.

lørdag den 20. august 2011

Mira LO.

I forbindelse med Scraphygge på Scrapsisters en aften, fik jeg lavet dette LO af lille Mira. Det er det første LO. af bettefisen :) Så nu er hun også blevet indviet.....

Oldefars traktor

3 dage før end vandet gik, var jeg med Magnus og mine forældre i Kongensbro, til Traktortræf. Min kære farfar samler på veterantraktorer, og havde én af dem med til træf, for at vise frem. Vi besluttede os for at overraske ham med picnickurv, kaffe og tæpper... Farfar blev glad for at se os, - maden røg ned på trods af heden. Og Magnus var fuldstændig ør i hovedet af LYKKE. Køretøjer alle vegne, og lov til at sidde på Oldefars traktor!!
Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Cirkus LO.

Dagen efter lille Mira var kommet til verden, tog min skønne mor, de 2 store med i Cirkus. Magnus på 2 fik en ridetur på en elefant ( Michelle havde ikke lyst ) så uden tøven fra hans side, blev han sat på ryggen af det voldsomt STORE dyr, sammen med 3 fremmede børn. Og han nød det bare..... Ville ønske jeg havde set det selv, men jeg synes nu også det var dejligt med ro mens de var væk ;)

Ja, billedet af elefanten er meget sløret, men det er der da ;) Magnus sidder som nummer 2.
Jeg syr normalt ikke særlig meget på mine LO. Men i dette tilfælde synes jeg ikke jeg kunne lade være. Det passer i mine øjne bare rigtig godt med Cirkus temaet. Og jeg fik brugt lidt forskellige farver på den konto også :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...