tirsdag den 26. oktober 2010

Halloween... Græskarlygter

Ja, scrap har jeg ikke fået lavet meget af. Der har været så meget andet, men jeg regner med at der kommer en masse nye materialer med posten i dag, så mon ikke de skal prøves af ;-) Jeg har da selvfølgelig fået lavet lidt andet alligevel... Nu er det jo snart halloween, og Michelle er med sine 6 år, helt opslugt af lige nøjagtig denne begivenhed. Så vi har lavet græskarlygter, og jeg er selv ret glad for resultaterne. Vi har jo aldrig prøvet at lave dem på denne måde før.

Denne er Michelles lygte... Undskyld den ringe kvalitet, men det eneste kamera der kunne tage billeder i mørket, var kameraet på min telefon.


Her er min... Kniven smuttede i flagermusen til venstre, men ellers synes jeg den er blevet fin. :-)

søndag den 17. oktober 2010

Endnu en opgave til festival

På dette LO. skulle der være noget fra et andet håndarbejde. Jeg har syet lidt med brun tråd, og ladet nålen sidde på... Det synes jeg selv er en sjov detalje. Jeg er faktisk ret glad for dette LO. Dejligt at se, at jeg har rykket mig siden jeg lavede mit 1. LO, selvom det kun et ½ år siden!

torsdag den 14. oktober 2010

Mere Festival - Nær billede af Prinsen

I går aftes, var jeg så heldig at være i vidunderligt selskab, med 4 andre scrapsisters fra Randers og omegn, og det var bare SÅ hyggeligt :) Jeg nåede ikke så meget andet, end at få lagt ting løseligt på papiret og spist en fantastisk lækker lækker kage... Hehe... Men jeg fik suget en masse viden til mig, og luret lidt på de "garvedes" teknikker. Hold op en masse talent!! Og deres kreativitet må have smittet bare en anelse af på mig, for da jeg kom hjem, "smed" jeg papir og pynt op på bordet, og var ikke længere i tvivl om hvordan mit LO. skulle se ud... Det skulle "bare" synke ind først tror jeg ;-) Any way, da først jeg var kommet hjem igen, gik der ikke mere end 10 min. før end jeg var færdig... Men jeg fik da brugt aftenen i godt selskab, og fik flyttet rundt(!!) på mit pynt ;) Her er resultatet :


fredag den 8. oktober 2010

Scrapfestival #2

Her er de seneste 2 LO. jeg har lavet i forbindelse med Scrapsisters Scrapfestival. De er begge lavet ud fra samme skitse.

tirsdag den 5. oktober 2010

Scrapsisters Scrapfestival

Selvfølgelig deltager jeg i scrapsisters scrapfestival!!!
Lidt sygdom *Host host* Skal da ikke tage scrappelysten fra mig.... Eller.... Jeg gør et forsøg i hvert fald :-D
Har netop lavet det 1. LO. til festivallen... I får da lige et billede ;)

Lille slikæske og min datters lagkage :)

Når man bliver syg, passer det altid med, at det slet ikke passer ind!! Fredag aften fik jeg det så dårligt, men tænkte... "Nej, det skal bare stresses væk", og stresset blev der.... Min datter fylder fantastiske seks år i dag, så hele weekenden, har hytten været stuvende fuld af gæster... Ikke desto mindre har jeg alt andet end fået det bedre... Men det snakker vi ikke om, for nu er det Michelle det drejer sig om :-) Jeg fik lavet en lille slikæske, som passede til borddækningen søndag, og her er den så :


Blomsterne af hjemmelavede papirsblomster...



Æsken åben



Michelles lagkage... Blev desværre ikke så fin, da ´tiden løb fra mig... Men Michelle var glad for den, og det er jo det vigtigste!!

søndag den 3. oktober 2010

Jeg har vundet en blogcandy :-D

Jeg har her til morgen, erfaret, at jeg har vundet min aller første blogcandy!!! YIIIR!! Det er bare en perfekt afslutning på en hård week. med børnefødselsdag, og gav et super energitilskud til mig, inden vi skal tage imod denne dags gæster :-) Dejligt dejligt :-D Tusind tak til Heidi.... I får lige et billede :-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...